J-Team Autohuolto on perustettu vuonna 2018 Muurameen, yrityksen nuoresta iästä huolimatta tekijöillä on pitkä kokemus alalta. Uudet, valoisat toimitilamme moderneine laitteineen sijaitsevat Muuramen teollisuusalueella, aivan Harvian kupeessa.

Toteutamme työt aina ennenkaikkea asiakkaan tarpeiden mukaan – tinkimättä koskaan käytettävien varaosien laadusta.

Tarjoamme kaikki autohuollon palvelut saman katon alta automerkkiin katsomatta, voit tutustua tarkemmin palveluihimme alta, klikkaamalla saat lisätietoa ja niistä palveluista myös hinnat, joihin se on autosta riippumatta määriteltävissä. Asiakkaillemme on tarjolla myös sijaisautopalvelu huollon ajaksi – kysy lisää!

      

Eikö tarvitsemaasi palvelua löytynyt listalta? Räätälöimme palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kysy rohkeasti tarjousta!

Tarjouspyyntö

Suoritamme lisävarusteiden asennukset autoon kuin autoon, muun muassa:

Teemme nelipyöräsuuntaukset uusimmilla mahdollisilla laitteilla henkilöautoille ja pakettiautoille.

Ilmastointi menettää monesti tehoaan iän myötä muun muassa kylmäaineen haihtumisen johdosta. Huoltamalla ilmastointilaitteesi lisäät paitsi ajomukavuutta, myös ilmastoinnin kompressorin käyttöikää. Pyydä tarjous!

Suoritamme katsastustarkastukset henkilö- ja pakettiautoihin. Tarkastus sisältää tarvittavat mittaukset (pakokaasu ja OBD), näiden todistukset ovat voimassa 3kk ja näin ollen sinun ei tarvitse suorittaa mittauksia erikseen määräaikaiskatsastuksessa. Lisäpalveluna saatavana myös auton katsastaminen.

Määräaikaishuollot joka merkkiin valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Muista, että autosi takuu säilyy normaalisti vaikka määräaikaishuoltoa ei suoriteta merkkihuollossa!

Öljynvaihtohuollot suoritetaan aina juuri Teidän autoonne tarkoitetuilla öljyillä ja tarvikkeilla. Ölynvaihtohuollon hinta riippuu muun muassa autoosi kuuluvasta öljylaadusta, pyydä tarjous!

Autosi kaipaa säännöllisesti huoltoa kuluviin osiin, kuten jarruihin. Jarruhuollon hintaan vaikuttaa huomattavasti automallisi, joten otathan yhteyttä ja laskemme Teille tarjouksen!

Teemme jakopäähuollot kaikkiin automalleihin, pyydä tarjous!

Nykyaikaisen auton sähkötyöt ovat monimutkaisia aina akun vaihdosta lähtien. Autamme mielellämme kaikissa autosähköongelmissanne, otathan yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palaako autossasi vikavalo etkä ole kyennyt paikallistamaan syytä? Tarjoamme vikakoodien lukupalvelua ilman työvelvoitetta, tarjoamme toki mielellämme samalla itse vian korjaamisen myös.

Pakokaasumittaukset sekä katsastustarkastuksen yhteydessä, että erikseen.

 

Määräaikaiskatsastuksessa pakokaasumittaus on pakollinen 1.1.1978 käyttöönotetuissa bensiiniautossa, ja 1.1.1980 jälkeen käyttöönotetuissa diesel-autoissa. Mittausta ei kuitenkaan tarvitse suorittaa alle 10v vanhalle bensiiniautolle. Todistuksemme poistaa tarpeen katsastuksen yhteydessä suoritettavasta mittauksesta, todistus on voimassa 3kk.

Lisälämmittimet vaativat huoltoa toimiakseen oikein. Meillä tehdään kaikkien Webasto- ja Eberspächer-lisälämmittimien huollot ja korjaukset, kysy tarkemmin!

Olisiko autonne huoltoa vailla, mutta toisaalta autolle olisi myös jatkuvaa käyttötarvetta? Tarjoamme asiakkaillemme sijaisautopalvelun seuraavasti:

OBD-mittaukset sekä katsastustarkastuksen yhteydessä, että erikseen.

 

Määräaikaiskatsastuksessa OBD-Mittaus on pakollinen 1.1.2001 käyttöönotetuissa bensiiniautossa, ja 1.9.2016 jälkeen käyttöönotetuissa diesel-autoissa. Todistuksemme poistaa tarpeen katsastuksen yhteydessä suoritettavasta mittauksesta, todistus on voimassa 3kk.